Održani humanitarni turniri za Jelenu Luković

Danas, 23.03.2024.god. održana su dva humanitarna šahovska turnire za kadete i seniore, kako bi pomogli našoj sugrađanki Jeleni Luković (Petrović) u borbi za njeno zdravlje. Jelena se suočava s teškom situacijom, i zajedno smo pružli podršku i olakšati joj nastavak liječenja. 

Na Kadetskom turniru učestvovalo je više od 30 Kadeta šahovske škole “Velemajstor” i time pružili ogromnu podršku našoj Jeleni! Turnir se održao u tri grupe. U prvoj grupi najbolji je bio Savić Mihailo sa 4 boda iz 5 partija, drugo mjesto je osvojio Andrić Nikola sa 3,5 poena, dok je sa istim brojem poena, a sa slabijim međusobnim duelom Damjanac Andrija. 

U drugoj grupi prvo mjesto je osvojio Vasić Miloš sa maksimalnim brojem poena (5), drugo mjesto je osvojio Maksimović Vuk sa osvojena 4 poena, dok je treći bio Pavle Tomić sa istim brojem poena, ali sa slabijim međusobnim duelom. 

U trećoj grupi prvo mjesto je osvojio Mićanović Nemanja sa maksimalnim brojem poena (5), drugo mjesto je osvojio Petković Đorđe sa 4 poena i treće mjesto Gatarević David sa osvojena 3 poena.

U seniorskoj konkurenciji prvo mjesto je osvojio Zidanšek Bojan sa osvojena 4 poena, drugi je bio Mićanović Nemanja sa 3, a treće mjesto Ivanović Petar sa 2 osvojena boda.

Našim šahistima ostalim ljudima dobre volje koji su učestvovali u ovoj humanitarnoj akciji želimo reći jedno veliko HVALA! U ovoj humanitarnoj akciji sakupili smo ukupno 736,00 KM!

Sav prikupljeni novac bit će biti uplaćen u ponedjeljak 25.03.2024.godine. namijenjen za liječenje naše Jelene Luković.

Ukoliko želite da uplatite sredstva na Jelenin račun:

Teodor Petrović
571-040-01055889-14
BPŠ Banka a.d. Banja Luka

Updated: March 23, 2024 — 2:34 pm