PRIVATNI ČASOVI

Privatne lekcije

Škola šaha Velemajstor s ponosom nudi privatne časove svojim učenicima kao dio svog širokog programa i događaja, što je dio našeg osnovnog mandata da razvijemo Školu Velemajstora kroz omogućavanje pristupa šaha učenicima širom svijeta.

Zašto pohađati privatne časove?

Privatni časovi su od velike koristi za učenike svih nivoa, od onih koji su tek naučili kako se kreću figure, do treninga sa reprezentacijom. Sa samo jednim učenikom, trener je u mogućnosti da kreira nedeljne planove časova koji posevno ciljaju na slabosti svakog pojedinačnog učenika i pomažu im da ih motivišu da dostignu svoj puni potencijal u kraćem vremenskom periodu. Lekcije mogu uključivati uvodni repertoar, taktiku šahovskih problema, strategiju završnice i analizu partija.

Učenici se odlučuju na privatno časove iz više razloga – neki žele da ubrzaju i intenziviraju svoje učenje, neki žele pomoć da sustignu svoje kolege iz razreda, a drugi toliko vole šah da jedan ili dva grupna časa jednostavno nisu dovoljna da zadovolji njihov šahovski apetit! Bez obzira na motivaciju, privatni časovi su zabavan, efikasan i brz način da se vidi veliki napredak u igri učenika.

Kako započeti privatne časove?

Zainteresovani ste za rezervaciju privatnih časova? Pošaljite svoj zahtjev e-mailom na info@skvelemajstor.com ili popunite formu ispod i mi ćemo biti u kontaktu s vama kako bismo razgovarali o logistici i odabrali jednog od naših visoko iskusnih trenera koji je najpogodniji da postane vaš privatni instruktor.

KONTAKT FORMA