Politika privatnosti

Politika privatnosti
Posljednje ažurirano 20. juna 2024
Datum stupanja na snagu 20-jun-2024

Ova Politika privatnosti opisuje politiku Šahovskog kluba Velemajstor, Jovana Dučića 4, Distrikt Brčko 76100, Bosna i Hercegovina, email: skvelemajstor@gmail.com, telefon: +38765446328 o prikupljanju, korišćenju i otkrivanju vaših informacija koje prikupljamo kada vi koristite našu web stranicu ( https://skvelemajstor.com ). Pristupanjem ili korištenjem usluge, pristajete na prikupljanje, korištenje i otkrivanje vaših podataka u skladu s ovom Politikom privatnosti. Ako se ne slažete sa istim, nemojte pristupati ili koristiti uslugu.
Ovu Politiku privatnosti možemo izmijeniti u bilo koje vrijeme bez prethodnog obavještenja i objavit ćemo revidiranu Politiku privatnosti na Servisu. Revidirana Politika će stupiti na snagu 180 dana od dana kada je revidirana Politika objavljena u Servisu i vaš nastavak pristupa ili korišćenja Usluge nakon tog vremena će predstavljati da prihvatate revidiranu Politiku privatnosti. Stoga preporučujemo da povremeno pregledate ovu stranicu.

Kako koristimo vaše podatke:
Podatke koje prikupljamo o vama koristit ćemo u sljedeće svrhe:

Marketing/ Promocija
Prikupljanje povratnih informacija kupaca
Informacije o administraciji
Ako želimo koristiti vaše podatke u bilo koju drugu svrhu, tražit ćemo od vas pristanak i koristit ćemo vaše podatke samo nakon što dobijemo vaš pristanak, a zatim, samo u svrhu(e) za koju dajemo pristanak, osim ako se od nas ne traži drugačije do zakon.

Vaša prava:
Ovisno o zakonu koji se primjenjuje, možete imati pravo da pristupite i ispravite ili izbrišete svoje osobne podatke ili dobijete kopiju vaših ličnih podataka, ograničite ili prigovorite na aktivnu obradu vaših podataka, zatražite od nas da podijelimo (port) vaše lične podatke informacije drugom subjektu, povući svaki pristanak koji ste nam dali za obradu vaših podataka, pravo na podnošenje žalbe zakonskom tijelu i druga prava koja mogu biti relevantna prema važećim zakonima. Za ostvarivanje ovih prava možete nam pisati na skvelemajstor@gmail.com. Odgovorit ćemo na vaš zahtjev u skladu sa važećim zakonom.
Imajte na umu da ako nam ne dozvolite da prikupljamo ili obrađujemo tražene lične podatke ili povučete saglasnost za obradu istih u tražene svrhe, možda nećete moći pristupiti ili koristiti usluge za koje su vaši podaci traženi.

Kolačići:
Da biste saznali više o tome kako ih koristimo i vašim izborima u vezi s ovim tehnologijama praćenja, pogledajte našu Politiku kolačića.

Sigurnost:
Sigurnost vaših podataka nam je važna i mi ćemo koristiti razumne sigurnosne mjere kako bismo spriječili gubitak, zloupotrebu ili neovlaštenu promjenu vaših podataka pod našom kontrolom. Međutim, s obzirom na inherentne rizike, ne možemo garantirati apsolutnu sigurnost i shodno tome, ne možemo osigurati ili garantirati sigurnost bilo koje informacije koju nam prenosite i to činite na vlastitu odgovornost.

Službenik za pritužbe/zaštitu podataka:
Ako imate bilo kakvih pitanja ili nedoumica u vezi sa obradom vaših informacija koja je dostupna kod nas, možete poslati e-poruku našem službeniku za žalbe u Šahovski klub Velemajstor, Jovana Dučića 4, na email: skvelemajstor@gmail.com. Vašu zabrinutost ćemo riješiti u skladu sa važećim zakonom.

Politika privatnosti generirana pomoću CookieYes.