DONIRAJ

canstockphoto5157151

Zajedno možemo učiniti više!

Više od 9 godina, šahovski klub “Velemajstor” je najsavremeniji klub u šahu u našem gradu. Djeca, članovi zajednice podjednako imaju koristi od bogatog ambijenta, časova šaha i sjajnih turnira koji se održavaju u našem gradu. Vaša podrška će osigurati da šahovski klub “Velemajstor” nastavi da nudi vitalne mogućnosti djeci i da naučiti Kraljevsku igru i primijeniti svoje šahovske vještine u praksi, razvijajući svoje kapacitete i dijeleći nova iskustva.

Kako Klub ulazi u svoju 10. godinu postojanja kao službeni šahovski klub “Velemajstor”, njegove inicijative se povećavaju, postižući rekordan broj članova kluba, kao i interne i eksterne događaje. Sve više učenika uživa u neprocjenjivim prednostima igre u prijateljskoj atmosferi dobrodošlice. Međutim, ove bogate aktivnosti rezultirale su i povećanim troškovima, troškovima za koje nam je potrebna vaša podrška.

Zahvaljujući partnerima kao što ste vi, mnoge generacije učenika “Velemajstora” shvatile su vrijednost postojanja prostora izvan akademskih krugova gdje mogu istraživati i uključiti se u raznolik broj zajedničkih aktivnosti vezanih za šah, koje na kraju pružaju izvanredne vlastite lekcije. Bez obzira koliko mala, svaka donacija nam može pomoći da nastavimo napredovati, primajući sve veći broj učenika.

Ukoliko želite donirati Šahovskim klubu:

Naziv: Šahovski klub “VELEMAJSTOR”
Adresa: Jovana Dučića 4, Brčko, Bosna i Hercegovina
(IBAN): BA39 1340011201070275
Naziv Banke: ASA Banka d.d. Sarajevo
BIC/SWIFT code: KBZBA2X

Uplate iz BiH, BAM račun: 1340011130084414ASA Banka BiH dd Sarajevo
Uplate iz inostranstva Euro račun: IBAN: BA391340011201070275

Uplate na blagajnu možete uplatiti direktno u prostorijama Šahovskog kluba na adresi: Jovana Dučića 4, Brčko.

Uplatu možete izvršiti i preko Paypal-a klikom na dugme ispod.