Doniraj

Doniraj

Postanite naš partner!

Zajedno možemo učiniti više!

Više od 8 godina, šahovski klub “Velemajstor” je najsavremeniji klub u šahu u našem gradu. Djeca, članovi zajednice podjednako imaju koristi od bogatog ambijenta, časova šaha i sjajnih turnira koji se održavaju u našem gradu. Vaša podrška će osigurati da šahovski klub “Velemajstor” nastavi da nudi vitalne mogućnosti djeci i da naučiti Kraljevsku igru i primijeniti svoje šahovske vještine u praksi, razvijajući svoje kapacitete i dijeleći nova iskustva.

Kako Klub ulazi u svoju 9. godinu postojanja kao službeni šahovski klub “Velemajstor”, njegove inicijative se povećavaju, postižući rekordan broj članova kluba, kao i interne i eksterne događaje. Sve više učenika uživa u neprocjenjivim prednostima igre u prijateljskoj atmosferi dobrodošlice. Međutim, ove bogate aktivnosti rezultirale su i povećanim troškovima, troškovima za koje nam je potrebna vaša podrška.

Zahvaljujući donatorima kao što ste vi, mnoge generacije učenika “Velemajstora” shvatile su vrijednost postojanja prostora izvan akademskih krugova gdje mogu istraživati i uključiti se u raznolik broj zajedničkih aktivnosti vezanih za šah, koje na kraju pružaju izvanredne vlastite lekcije. Bez obzira koliko mala, svaka donacija nam može pomoći da nastavimo napredovati, primajući sve veći broj učenika

Ukoliko želite da donirate šahovskom klubu:
Beneficiary name: UDRUŽENJE ŠK VELEMAJSTOR
Beneficiary address: JOVANA DUČIĆA 4, BRČKO
Beneficiary account number (IBAN): BA39 1408021200741488
Beneficiary bank name: ASA Bank d.d. Sarajevo
Beneficiary bank BIC/SWIFT code: SABRBA22

Uplate na blagajnu možete uplatiti direktno u prostorijama Šahovskog kluba na adresi: Jovana Dučića 4, Brčko distrikt ili klikom na dugme ispod preko PAYPAL.